AJANVARAUS


HUOM!
Mikäli klubitalo ei ole aamulla vielä avoinna, lähtekää pelaamaan varaamaanne aikaan ja tulkaa ilmoittautumaan caddiemasterille 9. reiän jälkeen!


VARAUKSEN PERUUTTAMINEN:

Muistattehan perua varauksen heti kun tiedätte, että ette pääsekään pelaamaan. Peruutukset tehdään soittamalla caddiemasterille 010-086300

 
VARAA GOLFAIKA - SIIRRY AJANVARAUSJÄRJESTELMÄÄN - KLIKKAA TÄSTÄ!

 

OHJEET AJANVARAUKSEEN:

Ylhäältä näet päivän ja voit mennä eteenpäin viikoissa painamalla seuraava. Vasemmalla menee lähtöajat kymmenen minuutin välein. Vapaat lähdöt näkyvät vihreällä ja varatut joko punaisella tai harmaalla. Kokonaan vapaissa lähdöissä lukee VAPAA 4/4. Osittain varatuissa lähdöissä näkyy varatut pelaajat, joko sinisellä tai punaisella sukupuolen mukaan. Tämän lisäksi on kautta viivalla eritelty kuinka monta pelaajaa lähdössä on, sekä suluissa ilmoitettu ryhmän yhteistasoitus. Maksimitasoitus ryhmälle on 110. Valitse itsellesi sopiva pelipäivä/-aika ja klikkaa tätä kohtaa.

Syötä pyydettävät tiedot pelaaja kerrallaan. Varaajan on aina itse syötettävä oma puhelinnumero ja sähköpostiosoite, mutta pelikavereilta riittää kun varaaja syöttää itse pelaamiseen tarvittavat tiedot (eli ei tarvitse puhelinnumeroa tai sähköpostia).
Pelaajan seura valitaan alasvetovalikosta. Jos seuraa ei löydy listalta tai et muista pelikaverin seuraa voit valita alhaalta kohdan joku muu. Jos et muista pelikaverin tarkkaa tasoitusta, niin pyri laittamaan tasoitus mahdollisimman lähelle oikeaa.
Huom! Yrityspelioikeudet varataan toistaiseksi ainoastaan soittamalla.

Kun olet syöttänyt kaikki lähtöön tulevat pelaajat sulje ja vahvista varaus painamalla alhaalta nappia SULJE. Varaaja saa vielä sähköpostiin vahvistuksen varauksesta. Tämän jälkeen voit vielä näytöltä varmistaa, että varaus on mennyt oikein. Saman istunnon aikana (kun pidät selainta avoinna) voit vielä tehdä muutoksia ja peruutuksen. Kun olet sulkenut selaimen, niin tämän jälkeen muutokset ja peruutus tehdään soittamalla caddiemasterille 010-086300.