osoite

Yhteys

Klubi

kenttä

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

Vihti Golf Club

Jussinrinne 1

03250 Ojakkala

​​

Ark.  Suljettu

Vkl.   Suljettu   ​​

Puh. 010-086300

toimisto@vihtigolf.fi

Kenttä:    Avoinna

Range:     Avoinna

Klubi:       Suljettu

Yhteistyössä

VGC ladyt

Hei Ladyt!

 

Kausi on saatu hyvin vauhtiin, lähipäiville on luvattu helteisiä pelikelejä ja tämä viikko huipentuu Naisten sunnuntaihin! Kesäkuussa on luvassa kivoja tapahtumia joka viikolle. Tässä lisätietoja:

 

Naisten sunnuntai 9.6. klo 13 alkaen

Aloitamme päivän klo 13 kokoontumalla klubin terassille yhteiseen peli-infoon. Pelaamme puolikkaan kierroksen paripelinä, jonka jälkeen on vuorossa ruokailu sekä palkintojen jako. Tuttuun tapaan luvassa on myös arvontapalkintoja! Voit kutsua ystäväsi tutustumaan lajiin, jolloin hän saa pelata muiden mukana. Vapaaehtoisena pukeutumisteemana on "hatut ja hameet". Ilmoittautumiset pe 7.6. klo 12 mennessä https://www.vihtigolf.fi/kilpailut/#/competition/1952880/info. Tule mukaan viettämään mukavaa päivää naisten kesken!

 

Neljän seuran ystävyysottelu to 13.6. klo 16 alkaen

Perinteinen neljän lähiseuran (ERG-HSGC-StLG-VGC) ystävyysottelu pelataan tällä kertaa kotikentällämme Vihdissä. Tämä on loistava tapa tutustua lähikenttien naisiin, sillä joka lähtöön pyritään saamaan pelaaja kaikista seuroista. Mukaan joukkueeseen mahtuu kuusi nopeinta ilmoittautujaa. Voit ilmoittautua kirjoittamalla nimesi klubin ilmoitustaululla olevaan listaan tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ladykapteeni(A)gmail.com. Liitteenä kutsu tapahtumaan.

 

Ladylähtö ti 11.6. klo 18.00 alkaen

Kansallisella golfviikolla tapaamme ladylähdön merkeissä. Tällä kertaa pelimuotona on hauska bingo-bango-bongo, jossa ei lyöntejä lasketa, vaan pisteitä saa siitä, kun on ensimmäisenä griinillä, lähimpänä lippua ja ensimmäisenä lyönyt pallonsa reikään. Ilmoittaudu mukaan soittamalla caddiemasterille!

 

Get-together ti 18.6. klo 18.00 alkaen

Uutena tapahtumana järjestämme erityisesti seuran uusille jäsenille tarkoitetun yhteisen peli-illan mukavan scramblen parissa. Tämän pelin sekä sen jälkipuintien aikana tutustut seuran muihin jäseniin ja voit löytää itsellesi uutta peliseuraa kesäksi! Ladytoimikunta haastaa kaikki pitkään VGC:n jäsenenä olleet kutsumaan tuoreen jäsenen mukaan tapahtumaan. Ilmoittautuminen VGC:n nettisivujen kautta tai soittamalla caddiemasterille. 

 

Ladylähtö ti 25.6. klo 18 alkaen

Juhannuksen jälkeen tapahtumat jatkuvat reikäpelin merkeissä. Tutustumme puolikkaan kierroksen aikana reikäpelin saloihin Best Ball -paripelin muodossa. Nyt ei lasketa omaa kierrostulosta vaan harjoitellaan leikkimielellä pelitaktiikkaa ja tsempataan peliparia huikeisiin suorituksiin! Ilmoittaudu soittamalla caddiemasterille.

 

Näiden tapahtumien lisäksi kannustamme osallistumaan viikkokisoihin sekä eclectic-unelmakierroksen metsästykseen. Kannattaa myös tutustua Golfliiton ladygolftoimikunnan organisoimiin Pelaa 100 ja Kierrä 20 -konsepteihin, jotka kannustavat ahkeraan pelaamiseen sekä tasoituksen ylläpitämiseen unohtamatta upeita arvontapalkintoja. 

 

Tällä kaudella tapahtumista ilmoittaminen tapahtuu pääasiassa seuran kuukausitiedotteiden sekä nettisivujen kautta. Ladyille on myös oma Facebook-ryhmä VGC Ladyt, jonne liittymällä saa ajankohtaista tietoa naisten tapahtumista. Ladytoimikunnan puheenjohtajana toimii Niina Rummukainen ja Jetta Pilvi jatkaa ladykapteenina. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli tarvitset apua esimerkiksi uusien sääntöjen kanssa, kaipaat peliseuraa tai haluat tietää lisää ladytoimikunnan järjestämistä tapahtumista. Jos tapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen kiinnostaa, olisi ladytoimikunnassa hyvin tilaa muutamalle aktiiviselle naiselle!  

 

Nähdään kentällä!

Jetta ja Niina