Ajanvaraus

HUOM! Pelilipuilla pelaavat!

Printatkaa pelilippu valmiiksi ja kirjoittakaa siihen oma nimenne, päivämäärä, lähtöaika ja puhelinnumeronne. Varausta tehdessänne valitkaa maksutavaksi pelilippu. Emme voi tällä hetkellä valitettavasti vastaanottaa kuin paperisia pelilippuja eli ne pitää olla printattuna mukana ja toimia edellä mainittujen ohjeiden mukaisesti!

Kevättarjous - Green Feet vain:     29 €  / 18 reikää    -   20 €  / 9 reikää
                                             

Kenttä, range ja klubitalo ovat avoinna! Pelataan taas normaalisti 4 hengen lähdöissä ja kärryt ovat käytössä. Mikäli haluat rajoittaa lähtösi pelaajamäärää, niin tee varaus normaalisti täältä kotisivuilta ja soita toimistoon 010-086300, ajalla Ma-Pe klo 10-15, niin suljemme lähdön vain teille.

Lähtöajan varaamisen yhteydessä valitaan Maksutapa ja Green Fee maksetaan verkkomaksuna. Pelilipuilla pelaavat HUOM! Printatkaa pelilippu valmiiksi ja kirjoittakaa siihen oma nimenne, päivämäärä, lähtöaika ja puhelinnumeronne. Valitettavasti emme voi tällä hetkellä vastaanottaa kuin paperisia pelilippuja, eli ne pitää olla printattuna mukana ja toimia edellä mainittujen ohjeiden mukaisesti.

 

Ilmoittautuminen paikanpäällä 1. teellä sijaitsevaan lähtökoppiin. Käykää kopissa yksi kerrallaan, kirjatkaa itsenne vieraskirjaan ja pelilipuilla pelaavat tiputtakaa pelilippu niille tarkoitettuun laatikkoon. Lähtökopissa on myös tuloskortteja ja kyniä. WC:t löytyvät 10. teen vierestä, kentällä olevat WC:t ovat pois käytöstä. Tällä hetkellä käytössä vain hiekkaparkkipaikka.

 

Rangella pystyy maksamaan kortilla. Tarjoamme kaikille Rangella kävijöille oman ilmaisen ämpärin, jota voitte käyttää Rangella. Mikäli otatte ämpärin, niin viekää se myös mennessänne!

Noudattakaa Golfliiton ohjeita pelaajille ja kentille - Golfliiton ohjeet - Klikkaa!

Kaikissa tilanteissa voitte soittaa toimistoon: 010-086300

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN:

Muistattehan perua varauksen heti kun tiedätte, että ette pääse pelaamaan.

Peruutuksen tehdään soittamalla caddiemasterille 010-086300

 

OHJEET AJANVARAUKSEEN:

Ylhäältä näet päivän ja voit mennä eteenpäin viikoissa painamalla seuraava. Vasemmalla menee lähtöajat pystypalkissa. Vapaat lähdöt näkyvät vihreällä ja varatut joko punaisella tai harmaalla. Kokonaan vapaissa lähdöissä lukee VAPAA 4/4. Osittain varatuissa lähdöissä näkyy varatut pelaajat, joko sinisellä tai punaisella sukupuolen mukaan. Tämän lisäksi on kautta viivalla eritelty kuinka monta pelaajaa lähdössä on, sekä suluissa ja ilmoitettu ryhmän yhteistasoitus. Maksimitasoitus ryhmälle on 110. Valitse itsellesi sopiva pelipäivä/-aika ja klikkaa tätä kohtaa.

Syötä pyydetyt tiedot pelaaja kerrallaan. Varaajan on aina itse syötettävä oma puhelinnumero ja sähköpostiosoite, mutta pelikavereilta riittää kun varaaja syöttää itse pelaamisen tarvittavat tiedot (eli ei tarvitse puhelinnumeroa tai sähköpostia).

Pelaajan seura valitaan alasvetovalikosta. Jos seuraa ei löydy listalta tai et muista pelikaverin seuraa voit valita alhaalta kohdan joku muu. Jos et muista pelikaverin tarkkaa tasoitusta, niin pyri laittamaan tasoitus mahdollisimman lähelle oikeaa.

Huom! Yrityspelioikeudet varataan toistaiseksi ainoastaan soittamalla. 

Kun olet syöttänyt kaikki lähtöön tulevat pelaajat sulje ja vahvista varaus painamalla alhaalta nappia SULJE. Varaaja saa vielä sähköpostiin vahvistuksen varauksesta. Tämän jälkeen voit vielä näytöltä varmistaa, että varaus on mennyt oikein. Saman istunnon aikana (kun pidät selainta avoinna) voit vielä tehdä muutoksia ja peruutuksen. Kun olet sulkenut selaimen, niin tämän jälkeen muutokset ja peruutus tehdään soittamalla caddiemasterille 010-086300. 

 

osoite

Yhteys

Klubi

kenttä

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

Vihti Golf Club

Jussinrinne 1

03250 Ojakkala

​​

Ark.  Avoinna

Vkl.   Avoinna​​

Puh. 010-086300

toimisto@vihtigolf.fi

Kenttä:    Avoinna

Range:     Avoinna

Klubi:       Avoinna

Yhteistyössä