Tasoituksen päivitys

Pelaaja voi palauttaa tuloskortteja Golf GameBook- sovelluksen avulla tai NexGolfin kautta.
golf gamebook

Virallisen tasoituskierroksen voi pelata Golf GameBook- sovelluksen avulla. Golf GameBookia voi käyttää eBirdie- sovelluksen kautta. 

 

eBirdien käyttöönotto on helppoa. Sovellus toimii iOS- ja Android-laitteilla ja se löytyy AppStore- ja GooglePlay - sovelluskaupoista. Sovelluksen laatamisen jälkeen omien jäsentietojen syöttäminen on vaivatonta. Kun haluat aktivoida Golf GameBookin toiminnot, kirjaudu tai rekisteröi tietosi Golf GameBookiin ja kaikki on valmista. eBirdiessä olevasta Pelaa- ikonista pääset siirtymään suoraan Golf GameBookiin.

 

Golf GameBookia käyttäessä kannattaa huomioida, että Golf GameBookissa aloitetusta tasoituskierroksesta tulee automaattisesti merkintä tasoitusrekisteriin eikä sitä voi enää poistaa. Näin tapahtuu silloinkin, jos kierros jää kesken.

Lisätietoa: https://golfgamebook.com/fi/tasoituskierros/

Nexgolf

Voit päivittää tasoitusta NexGolfin avulla mobiilisovelluksen tai selaimen kautta.

 

Käyttäjätunnus on oma jäsennumero ilman maa- ja seuratunnusta, esim. 1234. Jos et tiedä jäsennumeroasi, ota yhteyttä caddiemasteriin: caddiemaster@vihtigolf.fi

 

Jäsenten oletussalasana on muotoa etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäajasta päivän kaksinumeroinen numero, esim.

 

Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti:

Matti Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 ---> MaMe01

Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 ---> KaGo15

NexGolf - Klikkaa tästä!