Tasoituksen päivitys

Pelaaja voi palauttaa tuloskortteja Golf GameBook- sovelluksen avulla tai GolfBoxin kautta.
golf gamebook

Virallisen tasoituskierroksen voi pelata Golf GameBook- sovelluksen avulla. Golf GameBookia voi käyttää eBirdie- sovelluksen kautta. 

 

eBirdien käyttöönotto on helppoa. Sovellus toimii iOS- ja Android-laitteilla ja se löytyy AppStore- ja GooglePlay - sovelluskaupoista. Sovelluksen laatamisen jälkeen omien jäsentietojen syöttäminen on vaivatonta. Kun haluat aktivoida Golf GameBookin toiminnot, kirjaudu tai rekisteröi tietosi Golf GameBookiin ja kaikki on valmista. eBirdiessä olevasta Pelaa- ikonista pääset siirtymään suoraan Golf GameBookiin.

 

Golf GameBookia käyttäessä kannattaa huomioida, että Golf GameBookissa aloitetusta tasoituskierroksesta tulee automaattisesti merkintä tasoitusrekisteriin eikä sitä voi enää poistaa. Näin tapahtuu silloinkin, jos kierros jää kesken.

Lisätietoa: https://golfgamebook.com/fi/tasoituskierros/

golfbox

GolfBoxissa on mahdollista palauttaa harjoituskierroskortteja. Palautettavaan tuloskorttiin ilmoitetaan kierroksen merkitsijä, joka hyväksyy tuloksen omassa GolfBoxissaan. Mikäli merkitsijää ei ole merkitty, caddiemaster hyväksyy palautetut tuloskortit.

Kaikkien Suomen Golfliiton alaisien seurojen jäsenillä on olemassa GolfBox-tunnukset. Käyttäjätunnus on muotoa: FI -[seuranumero] - [jäsennumero]. Salasana on syntymäaika, mikäli sitä ei ole muutettu. Vihti Golfin seuranumero on 96.

Esimerkki tunnukset:

Käyttäjä: FI-96-1004

Salasana: 230265

GolfBoxiin: www.golfbox.fi

osoite

Vihti Golf Club

Jussinrinne 1

03250 Ojakkala

​​

Yhteys

Puh. 010-086300

toimisto@vihtigolf.fi

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

Klubi

Ark.  Suljettu

Vkl.   Suljettu

kenttä

Kenttä:    Suljettu

Range:     Suljettu

Klubi:       Suljettu

Yhteistyössä